Az oldal sütiket használ, statisztikai célok teljesítése érdekében, az ezzel kapcsolatos Adatkezelési tájékoztatóhoz Nem járulok hozzá Hozzájárulok

Tradíció generációkon át!

Tisztelt Hölgyem, Uram!


Engedje meg, hogy néhány mondatban bemutassuk Cégünket. A Göcsej Nyomda Kft. 1989-es megalapítása óta tudásának teljes spektrumával igyekszik kielégíteni a nyomdaipari termékek iránt felmerülő piaci igényeket. Dinamikusan követi a piac változásait, lépést tartva a technológiai fejlődéssel, ezáltal kifogásolhatatlanul kielégítve a folyamatosan növekedő vevői elvárásokat.

A 3 fős vállalkozásból indult nyomda a vezetőség és a dolgozók szakmai hozzáértésének, kemény munkájának köszönhetően mára már egy lendületesen működő, folyamatosan bővülő cég közel félszáz alkalmazottal.

Tevékenységünk során a nyomtatásban ismeretes technikákat nagyfokú hozzáértéssel alkalmazzuk (flexo-, ofszet- és digitális nyomás). Nyomdánk ügyviteli nyomtatványoktól kezdve, plakátok, öntapadós címkék, prospektusok, könyvek, újságok nyomásán keresztül névjegykártyák, esküvői meghívók, bélyegzők, tömbös nyomtatványok készítésével foglalkozik. A nyomdai termékek szerkesztésén, színre bontásán keresztül a késztermékig mindent saját magunk állítunk elő (külön kérésre a tervezést is vállaljuk). Nyomólemezeink CTP-rendszeren keresztül készülnek, saját előállításban. Cégünk nem riad vissza a sürgős, illetve kis példányszámú megrendelésektől sem, hisz ezeknek is nagy precizitással rövid határidőn belül képes eleget tenni a különböző technikai eszközökön keresztül (pld. digitális technika).

A vállalkozás filozófiájának alapja a minőség folyamatos magas szinten tartása, mely a szervezeti- és termelési változások menedzselését vonja maga után; valamint ügyfeleink színvonalas kiszolgálása, szállítási határidők pontos betartása.
Aktuális sajtóközleményűnket megtekintheti IDE KATTINTVA


Meghívóink:

2013. Január 31.

2013. Március 29.

2013. Október 1.

2013. November 30.

Kedvezményezett neve: Göcsej Nyomda Kft.
Projekt címe: "A Göcsej Nyomda Kft. kapacitásbővítő beruházása Zalaegerszegen"
A szerződött támogatás összege: 35.394.765 Ft
Támogatás mértéke: 35 %
A projekt tartalmának bemutatása:
A Göcsej Nyomda Kft. jelen projekt megvalósításával az alábbi területeket fejlesztette:
Az eddigi nyomdatechnikán felül az új Eagle 40 táblanyomtató lehetővé teszi mindenféle anyagra a színes nyomtatást, így jelentősen bővült a piacunk.
Az új hajtógatógéppel egységnyi idő alatt sokkal több munka elvégezhető, így a meglévő vevőkörünk bővítését teszi lehetővé.
Mindehhez elengedhetetlen volt egy targonca beszerzése is, amivel az anyagmozgatás jóval gyorsabban, korszerűbben kivitelezhető.
A KBA színes nyomdagépekre felszerelt Densio színellenörző rendszer használatával a reklamációk számát tizedére tudtuk csökkenteni, és ezáltal sokkal hatékonyabb velük a termelés.
A Trodimp gravírozó gép szintén a hatékonyság növeli, hisz szélesebb a nyomdaipari palettánk.
Ezen gépek hatékony beüzemeléséhez, a régi gépek átköltöztetéséhez elengedhetetlenül szükséges volt a Zrínyi M. út 38. szám alatti ingatlan korszerűsítése, belső átalakítása.
Projekt befejezési dátuma: 2018.08.31

Projekt azonosító száma: GINOP-1.2.3-8-3-4-16-2017-00222.

Megrendelés

Mindent kielégítő új épületben fogadjuk a személyesen betérő ügyfeleinket (...) Tovább
PartnereinkELÉRHETŐSÉGEINK

8900 ZALAEGERSZEG

BAJCSY-ZSILINSZKY T. 2

Tovább

Sitebuild by ..:: photonique | just imagine ::..